Stanovisko FK DAC 1904 ku korupčnej afére na Slovensku

NETKY.SK • 12 September 2013, 18:20 • 2 min
Stanovisko FK DAC 1904 ku korupčnej afére na Slovensku

DUNAJSKÁ STREDA - Stanovisko futbalového klubu DAC 1904 Dunajská Streda ku korupčnej afére, v súvislosti s ktorou obvinila polícia troch bývalých a štyroch aktívnych futbalistov z ovplyvňovania výsledkov zápasov (v plnom znení bez redakčných, štylistických či gramatických úprav):

slovakia

left justify in out

"Tak ako v celej verejnosti aj v našom klube rezonuje informácia o udalostiach súvisiacich s tipovacou aférou, ktorá bola odhalená policajnými orgánmi ČR a SR. Informácie, ktoré boli zverejnené médiami, ako i tie, ktoré odzneli na tlačovej konferencii prezidenta PZ SR sme sa dozvedeli pre nás šokujúcu skutočnosť, že do tejto odsúdenia hodnej záležitosti boli podľa slov prezidenta PZ SR "zainteresovaní" aj štyria hráči pôsobiaci v nášom klube.

Táto šokujúca správa nás pochopiteľne prekvapila a zaskočila, ale predovšetkým sme pobúrení takýmto konaním hráčov a ich komplicov. Pochopiteľne, že náš klub a jeho meno je takýmto konaním, o ktorom sme nemali najmenšieho tušenia poškodený a všetci, ktorí v ňom každodenne pracujú, takéto vrcholne neetické konanie jednoznačne odsudzujú s vedomím, že takéto spôsoby devastujú a znehodnocujú nielen ich prácu, ale celý slovenský futbal! Od takéhoto konania, ktoré je pre nás naozaj šokujúce, sa celý náš klub dištancuje ale v prípade potreby i keď sme o takomto konaní, tak ako sme už uviedli nemali ani len najmenšieho tušenia, budeme pri objasňovaní podobných skutkov spolupracovať!"



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies