Stanleyho pohár už dorazil do Európy

NETKY.SK • 6 August 2013, 14:58 • 2 min
Stanleyho pohár už dorazil do Európy

PRAHA - Hokejový Stanleyho pohár už je v Európe, ešte pred Slovenskom navštívi so strážcami stredné Čechy. K dispozícii ho na jeden deň majú víťazi z Chicaga Blackhawks.

slovakia

left justify in out

Najskôr ho v Kladne a okolí bude mať jeden deň k dispozícii Michael Frolík, potom od stredajšieho podvečera Michal Rozsíval vo Vlašimi. Následne sa hokejový grál presunie na Slovensko do Banskej Bystrice k Michalovi Handzušovi a do Trenčína k Mariánovi Hossovi.

Stanleyho pohár priviezli v utorok o 11.00 h do Prahy. Na letisku si ho prevzal s menším meškaním, ktoré zapríčinil tréning, Michael Frolík. Aj keď ho na letisku nechcel vybaľovať z debny, na žiadosť malých fínskych hokejistov ho vytiahol a zdvihol nad hlavu. Frolík už medzičasom nie je hráčom Chicaga, keďže ho vymenili do Winnipegu. Deň so Stanleyho pohárom je preňho rozlúčkou s klubom.

Stanleyho pohár už má za sebou časť zámorského letného turné. Hráči Chicaga ho vzali na rôzne miesta, bol na štadiónoch, koncertoch, vojenskej základni, v nemocniciach, školách, obchodných centrách, múzeu či kostole. Kapitán Blackhawks Jonathan Toews nechal povoziť trofej na motorovom člne po jazere, on sám išiel za ním na wakeboarde.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona