Stanleyho pohár by mal prísť na Slovensko 9. a 10. augusta

NETKY.SK • 15 Júl 2013, 12:37 • 2 min
Stanleyho pohár by mal prísť na Slovensko 9. a 10. augusta

BRATISLAVA - Prestížny hokejový Stanleyho pohár zavíta na Slovensko v auguste. Jeho zisk za triumf v play-off zámorskej NHL bude oslavovať dvojica útočníkov tímu Chicago Blackhawks Michal Handzuš a Marián Hossa.

slovakia

left justify in out

Stanleyho pohár prvýkrát dovezú do Banskej Bystrice pravdepodobne v piatok 9. augusta, kde ho bude mať k dispozícii Michal Handzuš. O deň neskôr by mal zamieriť už štvrtýkrát do Trenčína, už druhýkrát za tri roky sa z nej bude tešiť Marián Hossa. "Je to predbežný termín. Z môjho pondelkového poludňajšieho rozhovoru s Michalom Handzušom a Mariánom Hossom vyplynulo, že všetko sa môže posunúť o týždeň neskôr," prezradil pre agentúru SITA hokejový agent Peter Neveriš, ktorý zastupuje Mariána Hossu. 

Michal Handzuš sa stal ôsmym Slovákom, ktorý získal cenný Stanley Cup. Pred ním sa to podarilo legendárnemu Stanovi Mikitovi ešte v roku 1961, o 42 rokov neskôr Jiřímu Bicekovi, potom aj Martinovi Cibákovi, Tomášovi Kopeckému, Miroslavovi Šatanovi, Mariánovi Hossovi a Zdenovi Chárovi. Dvakrát boli vo víťaznom tíme len Kopecký a Hossa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies