Stanica NPR: Dnešný Trumpov prejav má mať pozitívny tón

NETKY.SK • 28 Február 2017, 21:44 • 2 min
Stanica NPR: Dnešný Trumpov prejav má mať pozitívny tón

WASHINGTON – Na prejave, s ktorým vystúpi dnes večer miestneho času v Kongrese, pracoval americký prezident Donald Trump ešte v pondelok večer. Jeho hlavným cieľom má byť konečne ponúknuť detaily svojich plánov a hlavne byť pozitívny.

slovakia

left justify in out

"Prejav pred spoločným zasadnutím Senátu a Snemovne reprezentantov je pre Trumpa šancou vymazať búrlivý prvý mesiac v úrade," uviedla verejnoprávna rozhlasová stanica NPR.

 

Prezident ešte v pondelok večer pracoval na príhovore so svojimi tvorcami prejavov. Ide o tých istých ľudí, ktorí mu pomohli pripraviť inauguračný prejav, médiami a analytikmi v Spojených štátoch kritizovaný za to, že bol pesimistický a niesol sa v negatívnom duchu.

 

Prejav pred zákonodarcami má byť založený na poznatkoch, ktoré prezident získal počas prvého mesiaca vo funkcii na stretnutiach s predstaviteľmi zdravotníctva, polície, odborov a mnohými ďalšími.

 

Predovšetkým však má mať pozitívny tón a má načrtnúť, ako Donald Trump plánuje začať "obnovu amerického ducha". Dvoma hlavnými témami budú nárast ekonomických príležitostí a ochrana amerického ľudu.

 

Podľa predstaviteľov svojej administratívy využije prezident tému "obnovy amerického ducha" na detailné vysvetlenie vlastnej vízie a plánov na vyriešenie skutočných problémov skutočných ľudí.

 

"Členom Kongresu povie, že Američania priveľmi dlho čakali na pomoc politikov, ale teraz je pomoc konečne na ceste," napísala NPR.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Kalina
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies