Stanica BBC odvysielala novú skladbu Georgea Michaela

NETKY.SK • 7 September 2017, 10:00 • 2 min
Stanica BBC odvysielala novú skladbu Georgea Michaela

LONDÝN - Dosiaľ nezverejnenú skladbu vlani zosnulého britského popového speváka Georgea Michaela odvysielali dnes ráno po prvý raz na rozhlasovej stanici BBC Radio 2.

slovakia

left justify in out

Išlo však iba o nový remix skladby Fantasy z jeho prvého sólového štúdiového albumu Faith (1987).

 

Pieseň mala premiéru v programe The Chris Evans Breakfast Show. Hudobný producent Nile Rodgers, ktorý so spevákom spolupracoval krátko pred jeho smrťou, dúfa, že skladba fanúšikov poteší.

 

George Michael sa preslávil začiatkom 80. rokov ako člen skupiny Wham! po boku Andrewa Ridgeleyho, neskôr odštartoval sólovú dráhu. Na prvom mieste britských rebríčkov mal sedem hitov vrátane Careless Whisper, Fastlove či Jesus to a Child, ako aj 23 skladieb v Top 10 vrátane Faith či Father Figure.

 

Spevák zomrel 25. decembra 2016 vo veku 53 rokov vo svojom dome v obci Goring-on-Thames na ochorenie srdca a pečene. Bojoval so závislosťou od návykových látok.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies