Stanford vynecháva aj wimbledonská šampiónka Bartoliová

NETKY.SK • 19 Júl 2013, 10:18 • 2 min
Stanford vynecháva aj wimbledonská šampiónka Bartoliová

STANFORD - Organizátorom budúcotýždňového turnaja WTA Bank of the West Classic v kalifornskom Stanforde sa odhlasuje jedna kvalitná hráčka za druhou, nepríde ani úradujúca wimbledonská šampiónka Marion Bartoliová.

slovakia

left justify in out

Francúzka sa ospravedlnila pre natiahnutý zadný stehenný sval. "Ešte sa to celkom nedoliečilo," vyhlásila Bartoliová na margo zranenia zo svojho víťazného ťaženia na londýnskej tráve.

Z elitnej svetovej desiatky zostala v štartovom poli singlovej súťaže už iba štvorka Agnieszka Radwanská, druhú dvadsiatku zastupuje zase len trinástka Samantha Stosurová. Len tento týždeň sa pre pretrvávajúce problémy s ľavým bokom odhlásila Maria Šarapovová. Účasť stornovala tiež wimbledonská finalistka Sabine Lisická. 

Jednu z voľných kariet minulý týždeň organizátori pridelili slovenskej tenistke Daniele Hantuchovej, priamo nad čiaru sa z jej krajaniek na základe postavenia v renkingu k 11. júnu zmestili Dominika Cibulková a Magdaléna Rybáriková. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies