Staňa: Zapotili sme sa skôr, ako sme začali makať

NETKY.SK • 28 Júl 2014, 15:53 • 2 min
Staňa: Zapotili sme sa skôr, ako sme začali makať

PRAHA - Slovenský hokejový brankár Rastislav Staňa má za sebou prvý tréning na ľade v českom extraligovom tíme HC Sparta Praha, v pondelok predpoludním premiérovo vykorčuľoval so spoluhráčmi na plochu pražskej Tipsport arény.

slovakia

left justify in out

Tridsaťštyriročný Košičan pri odchode do šatne prezradil, že v hale bolo poriadne teplo. "Spotili sme sa ešte skôr, ako sme začali makať," poznamenal Rastislav Staňa, ktorý naposledy chytal za HC Košice a materskému mužstvu pomohol k zisku majstrovského titulu. Gólman so skúsenosťami zo zámorskej NHL, švédskej SHL aj ruskej KHL sa veľmi tešil na prvý kontakt s ľadom. "Na prvých tréningoch sa vždy veľa korčuľuje, puky ešte preskakujú cez hokejky. Aj tak sme si to všetko užili - je to drina, no s úsmevom na tvári. Prvé týždne sú vždy najťažšie, potrebujeme sa do toho dostať. Už sa tešíme na prvý zápas, že si po dlhej dobe zahráme," dodal na klubovom webe majster sveta z Göteborgu 2002.

 

Na pondelkovom tréningu Sparty chýbal mladý útočník Martin Réway, ktorý sa pripravuje so slovenskou reprezentáciou do 20 rokov v Bratislave. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona