Staňa po prehre 2:3 v derby so Spartakom: Máme čo zlepšovať

NETKY.SK • 13 September 2013, 07:51 • 2 min
Staňa po prehre 2:3 v derby so Spartakom: Máme čo zlepšovať

MOSKVA - Na nízku efektivitu poukázal slovenský brankár CSKA Moskva Rastislav Staňa po prehre 2:3 s mestským rivalom Spartakom. Podľa jeho slov však červeno-modrí majú ešte dosť času, ako svoju hru zlepšiť.

slovakia

left justify in out

"Prehra mrzí. Mali sme veľa šancí, no jednoducho sa ťažko presadzujeme," citovala RIA Novosti Rastislava Staňu. "Rozhodujúci moment prišiel v druhej tretine, v ktorej sme hrali zle na našej polovici a dvakrát sme inkasovali a naopak Spartak hral dobre v obrane. Je to ale začiatok sezóny, aj sa budem  snažiť zlepšiť svoje výkony. Máme ešte dosť času, aby sme čo to vylepšili, jednoducho musíme pracovať."

CSKA má tak po štyroch zápasoch na svojom konte iba štyri body a v Západnej konferencii figuruje priebežne na 8. mieste. Vo všetkých stál v bránke Rastislav Staňa, ktorý z 98 striel inkasoval 12 gólov a jeho percentuálna úspešnosť zákrokov je zatiaľ 87,8.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies