Stamkosa odmenili za olympijské zlato, ktoré nezískal

NETKY.SK • 28 Október 2014, 07:21 • 2 min
Stamkosa odmenili za olympijské zlato, ktoré nezískal

TAMPA - Aj keď nebol napokon pre zranenie v konečnej nominácii kanadského hokejového tímu a na olympiáde v Soči neodohral jedinú sekundu, dostal prsteň za olympijské zlato, píše The Hockey News.

slovakia

left justify in out

Stevena Stamkosa vyradila z nominácie vážna zlomenina nohy a nikto nepochybuje, že ak by bol zdravý, patril by medzi lídrov tímu. Kanoniera Tampy Bay však funkcionári kanadskej federácie Hockey Canada na čele s viceprezidentom Scottom Salmondom milo prekvapili počas štvrtkového tréningu neďaleko Calgary, kde sa hráči Tampy pripravovali na duel proti domácim Flames a odovzdali mu víťazný prsteň. "Povedali mi, že som bol v nominácii a tvrdo pracoval na tom, aby som po zranení mohol nastúpiť. Aj keď som nakoniec nemohol hrať, stále mám túto olympijskú situáciu vo svojom srdci," povedal Stamkos, ktorý nič netušil a ostal poriadne prekvapený. V nominácii ho na poslednú chvíľu nahradil vtedajší spoluhráč Martin St. Louis. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona