Stále krásna! Seriálová Rosalinda sa rokmi vôbec nezmenila

NETKY.SK • 13 Jún 2017, 10:40 • 2 min
Stále krásna! Seriálová Rosalinda sa rokmi vôbec nezmenila

BRATISLAVA - Pamätáte si romantickú telenovelu Rosalinda? Hlavná predstaviteľka speváčka a herečka Thalía sa objavila v spoločnosti počas udeľovania cien Tony Awards, a treba povedať, že svojím výzorom šokovala.

slovakia

left justify in out

Thalía akoby nestarla. A rovnako ako ona prekvapili počas odovzdávania cien Tony Awards, ktoré oceňujú hercov na Broadwayi herečka Olivia Wilde a modelka Candice Swanepoel. Olivia a Candice rodili v oktobri 2016 a obe sa ukázali s ukážkovou figúrou.

 

 

"#NEW Candice attends to the Tony Awards 2017. @angelcandices #candiceswanepoel

Príspevok, ktorý zdieľa Candice Swanepoel (@candiceswanarmy),

 

Tonys game face. What a night. 😵. Theatre people know how to throw a party. #bettebettebettebettebette

Príspevok, ktorý zdieľa Olivia Wilde (@oliviawilde),

 

Večerom sprevádzal famózny Kevin Spacey, ktorý priznal, že si dal pred nedeľným odovzdávaním cien Tony niekoľko drinkov. Päťdesiatsedemročný moderátor ceremoniálu to uviedol v rozhovore pre Entertainment Tonight. "Keď sa pohybujete v tomto prostredí dosť dlho, naučíte sa využívať adrenalín. Naučíte sa, ako využiť tie nervy pozitívnym a nie negatívnym spôsobom. Potom cez to jednoducho prejdete a dúfate, že to dopadne čo najlepšie. A dáte si ešte zopár drinkov," povedal herec.


Kevin Spacey má na konte dve ceny americkej Akadémie filmových umení a vied. V kategórii Najlepší mužský herecký výkon vo vedľajšej úlohe ho ocenili za kriminálny triler Zvyčajní podozriví (1995) a v kategórii Najlepší mužský herecký výkon v hlavnej úlohe za drámu Americká krása (1999). 

 

Jeho moderátorský výkon ocenili na sociálnych sieťach mnohí fanúčikovia.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
redaktor 77
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies