Stachovskij: Mrzí ma, že som sa znížil na Jerzyho úroveň

NETKY.SK • 20 Júl 2015, 11:58 • 2 min
Stachovskij: Mrzí ma, že som sa znížil na Jerzyho úroveň

ŠTETÍN - Ukrajinec Sergij Stachovskij si v krátkom čase našiel ďalší dôvod, prečo nedať svoju dcéru na tenis. Po lesbickej téme, na ktorú oficiálnym popudeným komuniké reagovala Tenisová asociácia žien (WTA), si tentoraz našiel konkrétnu osobu.

slovakia

left justify in out

"Nechcel by som, aby moja dcéra hrala tenis, pretože sú v ňom ľudia ako Jerzy. Na konci zápasu som mu nepodal ruku a mrzí ma to, lebo som sa tým znížil na jeho úroveň," prskal Stachovskij po tom, ako v nedeľu prehral s Poliakom Jerzym Janowiczom 1:6, 6:7 (3), 6:3, 3:6 v rámci stretnutia predmetných krajín na tvrdom povrchu v hale v Štetíne v rozhodujúcom 2. kole I. skupiny euroafrickej zóny Davisovho pohára reprezentačných družstiev mužov. Ukrajinci podľahli domácim 1:3.


Podľa webu Live Tennis si 29-ročný 60. muž renkingu ATP Stachovskij okrem verejného povzdychnutia na margo správania Janowicza neodpustil ani konzekvenciu v podobe ignorovania poľských novinárov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies