Staňa je v CSKA Moskva pripravený splatiť trénerom dôveru

NETKY.SK • 5 September 2011, 18:55 • 2 min
Staňa je v CSKA Moskva pripravený splatiť trénerom dôveru

Staňa je v CSKA Moskva pripravený splatiť trénerom dôveru

slovakia

left justify in out

img

Spokojnosť s výsledkami na turnaji tímov hlavného mesta Moskvy vyslovil slovenský brankár víťazného tímu CSKA Rastislav Staňa. Po tom, čo jeho mužstvo vyhralo v poslednom zápase nad Dinamom Moskva 2:1 sa vyjadril, že je pripravený splatiť dôveru trénerskému štábu na čele s Júliusom Šuplerom.
      "Do CSKA som prišiel preto, aby som dostal šancu chytať ako prvý brankár," vyjadril sa Staňa pre RIA Novosti. "V Čerepovci sa mi tiež páčilo, no ťažko bolo konkurovať Vasjovi Košečkinovi, ktorý je výborný brankár a chytá za zbornú. Času v bránke som strávil málo, chcel som chytať viac. V CSKA mi takúto šancu dali a budem sa snažiť, aby som dôveru nesklamal. Veľmi sa budem usilovať, aby som mal dobrú sezónu."
      Staňa si pochvaľuje spoluprácu s trénerom Júliusom Šuplerom. "Ak sa nejaký problém vyskytne, môžeme si to hneď po slovensky vydiskutovať. Radi ho majú všetci chlapci. Mali sme pod ním veľmi dobré tréningy, v tíme je všetko v poriadku a sme pripravení na sezónu."
      Staňa vyzdvihol, že CSKA sa na turnaji presadil v silnej konkurencii. "Pre nás je to veľká pomoc a s dobrou náladou môžeme teraz vstúpiť do sezóny. CSKA v uplynulej sezóne nepatril k lepším tímom, ale teraz sme sa seriózne pripravili a sme odhodlaní pobiť sa o najvyššie miesta."

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies