St. Vincent zverejnila skladbu Pills

NETKY.SK • 11 Október 2017, 08:43 • 2 min
St. Vincent zverejnila skladbu Pills

LOS ANGELES - Americká speváčka a multiinštrumentalistka St. Vincent zverejnila skladbu Pills. Spoluautorom skladby je Jack Antonoff.

slovakia

left justify in out

V novinke hosťujú aj Kamasi Washington (saxofón), Jenny Lewis (spev) a interpretkina bývalá partnerka, modelka a herečka Cara Delevingne (spev). O produkciu sa postaral Sounwave. Pieseň sa bude nachádzať na albume Masseduction, ktorý speváčka plánuje vydať 13. októbra. Nahrávka bude obsahovať celkovo 13 piesní, z ktorých hudobníčka predtým ponúkla single New York a Los Ageless.

 



St. Vincent, vlastným menom Anne Erin Clark, začínala ako členka formácie The Polyphonic Spree. Prvý sólový album Marry Me vydala v roku 2007 a nadviazala naň počinmi Actor (2009), Strange Mercy (2011), Love This Giant (2012), ktorý nahrala s Davidom Byrnom, a St. Vincent (2014). Poslednú menovanú nahrávku vyhlásili týždenník New Musical Express (NME), portál Gigwise.com či denník The Guardian za album roka 2014. Štúdiovka hudobníčke vyniesla cenu Grammy a nomináciu na BRIT Award.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona