Štěpánka Hilgertová vo veku 49 rokov ukončila aktívnu športovú kariéru

NETKY.SK • 19 Október 2017, 16:27 • 2 min
Štěpánka Hilgertová vo veku 49 rokov ukončila aktívnu športovú kariéru

PRAHA - Vo veku 49 rokov sa rozhodla ukončiť aktívnu športovú kariéru československá a neskôr česká reprezentantka vo vodnom slalome Štěpánka Hilgertová. Dvojnásobná olympijská víťazka (Atlanta 1996 a Sydney 2000) počas a dlhej a úspešnej kariéry získala na MS sedem zlatých medailí, z toho dve individuálne. Rovnakú zbierku najcennejších kovov má aj z ME.

slovakia

left justify in out

Štěpánka Hilgertová so športom nekončí úplne, nebude sa mu však venovať profesionálne. "Zatiaľ sa necítim na definitívne zavesenie pádla na klinec. Nedá sa však povedať, že sa budem na novú sezónu chystať na sto percent. Nechcem to však prezentovať ako koniec kariéry, aj keď z istého uhla pohľadu to tak je," hovorí Hilgertová, ktorá od novembra začína pracovať pre Českú národnú banku na odbore vzdelávacích a spoločenských akcií.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies