SSC Neapol zvažuje zraneného Milika nahradiť Klosem či Kurányim

NETKY.SK • 10 Október 2016, 13:53 • 2 min
SSC Neapol zvažuje zraneného Milika nahradiť Klosem či Kurányim

NEAPOL - Nemeckí futbaloví veteráni Miroslav Klose či Kevin Kurányi by mohli vypomôcť talianskemu klubu SSC Neapol počas absencie poľského kanoniera Arkadiusza Milika.

slovakia

left justify in out

Podľa sport.de s odvolaním sa na Corriere dello Sport nie je vylúčené angažovanie 38-ročného Kloseho, ktorý má bohaté skúsenosti so Serie A. Za Lazio Rím, kde aj naposledy pôsobil, odohral 139 stretnutí v najvyššej talianskej súťaži a nastrieľal v nej solídnych 54 gólov. Medzičasom odmietol ponuky z Austrálie aj Číny.

O štyri roky mladší iný bývalý nemecký reprezentant Kurányi je podľa football-italia.net ďalšou zvažovanou možnosťou. V uplynulej sezóne naskočil do 14 duelov v drese Hoffenheimu bez streleckého zápisu. Momentálne sa pripravuje so štvrtoligovým mužstvom Stuttgarter Kickers.

 

Neapol by okrem niektorého z tejto dvojice mohol siahnuť napríklad aj po Togčanovi Emmanuelovi Adebayorovi či Bulharovi Dimitarovi Berbatovovi, osvedčených tridsiatnikoch, ktorí sú momentálne bez klubu.

 

Milik si vo víťaznom sobotňajšom stretnutí kvalifikácie o postup na MS 2018 proti Dánsku (3:2) vážne zranil koleno, má v ňom poškodený predný krížny väz. Absentovať by mal niekoľko mesiacov.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies