SSC Neapol si nepustí Ruiza pod 100 mil. eur, záujem o Mertensa narastá

NETKY.SK • 26 Apríl 2020, 14:01 • 2 min
SSC Neapol si nepustí Ruiza pod 100 mil. eur, záujem o Mertensa narastá

NEAPOL - Taliansky futbalový klub SSC Neapol nepredá Fabiana Ruiza za menej ako 100 miliónov eur. O 24-ročného španielskeho stredopoliara sa intenzívne zaujímajú najväčší španielski giganti. Okrem toho je Belgičan Mertens v hľadáčiku úradujúceho víťaza Ligy majstrov.

slovakia

left justify in out

Fabian Ruiz je žiadaný

O záložníka SSC Neapol nejavia záujem len španielske kluby. Po tom, ako sa Talianom s ponukou prestupu ozval aj Manchester City či Bayern Mníchov, predostreli sumu za odkúpenie tohto hráča, ktorá nebude nižšia ako 100 miliónov eur.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Fabian Ruiz (@fabianruiz52),

 

Rokovania len pod podmienkou 

Neapol získal Ruiza minulý rok v lete z Betisu Sevilla, ktorému zaplatil odstupné 30 miliónov eur. Za "Partenopei" odohral 32 zápasov, strelil tri góly a na dva prihral. Podľa denníka La Repubblica nebude vedenie klubu z Kampánie rokovať so žiadnym záujemcom, pokiaľ za Ruiza neponúkne sumu aspoň 100 miliónov eur. Hráčov kontrakt s SSC platí do júna 2023.

 

 

Po troch gigantoch sa ozval aj Liverpool 

Ďalším záujemcom o služby belgického futbalového reprezentanta Driesa Mertensa je FC Liverpool. Líder anglickej Premier League sa pripojil k Chelsea Londýn, Juventusu Turín a Interu Miláno, ktorí už skôr avizovali záujem pokúsiť sa v letnom prestupovom termíne angažovať 32-ročného krídelníka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Dries Mertens (@driesmertens),

 

Kľúčový hráč Ligy majstrov

Mertensovi sa v júni končí zmluva s SSC Neapol a pokiaľ nepríde k jej predĺženiu, stane sa voľným hráčom. V sezóne prerušenej pandémiou koronavírusu odohral za SSC 29 zápasov a strelil dvanásť gólov, patril ku kľúčovým hráčom tímu. V Lige majstrov sa v siedmich stretnutiach strelecky presadil šesťkrát.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies