SSC hľadá dodávateľa štúdie realizovateľnosti obchvatu obce Drietoma

NETKY.SK • 26 Január 2017, 13:27 • 2 min
SSC hľadá dodávateľa štúdie realizovateľnosti obchvatu obce Drietoma

DRIETOMA – Návrh technického, ekonomického a environmentálne najvhodnejšieho riešenia trasy cesty I/9 v prihraničnej obci Drietoma v Trenčianskom okrese má byť výsledkom štúdie realizovateľnosti obchvatu obce. Výzvu na predkladanie ponúk zverejnila dnes Slovenská správa ciest (SSC) vo vestníku Úradu pre verejné obstarávanie (ÚVO).

slovakia

left justify in out

Štúdia realizovateľnosti má navrhnúť a posúdiť najvhodnejšie riešenia trasy viac ako šesťkilometrového úseku od začiatku zastavaného územia obce Drietoma pri rešpektovaní zastavaných území, územného rozvoja dotknutých obcí, ochranných pásiem a chránených lokalít.

 

Celková predpokladaná hodnota zákazky je 54.750 eur bez DPH, obstarávanie sa týka projektu financovaného z fondov Európskej únie. Hlavným kritériom pri vyhodnocovaní ponúk bude cena projektu. Štúdia by mala byť vypracovaná do 180 dní od zadania zákazky. Lehota na predkladanie ponúk je do 24. februára.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies