FOTO Srnka si v obchode obzerala slnečné okuliare, po chvíli sa vrátila na shopping aj s kamarátkami

NETKY.SK • 22 December 2017, 10:29 • 2 min
FOTO Srnka si v obchode obzerala slnečné okuliare, po chvíli sa vrátila na shopping aj s kamarátkami

Lori Jonesová pracuje v obchode so suvenírmi v coloradskej dedinke Stout. Tá má 48 obyvateľov a stojí uprostred rezervácie, takže kontakt so zvieratami je tam celkom bežný. Napriek tomu Lori prekvapilo, keď k nej do obchodu prišla srnka a začala si obzerať slnečné okuliare.

slovakia

left justify in out

"Pozerala na okuliare a chipsy, celá tá scéna bola na popukanie," povedala serveru Dodo Lori Jonesová. Aj keď sa majiteľka obchodíka kráľovsky zabávala, bolo jej jasné, že musí srnku dostať preč. Nakoniec sa jej to podarilo pomocou niekoľkých dobre umiestnených pochúťok. Lenže to bola taktická chyba.

 

Srnka sa totiž za chvíľku vrátila a nebola sama, píše server Novinky.cz. Kým prieskumníčka vošla do obchodu suverénne, veď už to dobre poznala, za dverami sa tiesnila štvorica jej kamarátok. "Srnky stáli na prahu a dívali sa dovnútra, ako by sa pýtali: Môžeme ísť dovnútra aj my?" smiala sa Lori.

 

 

img

 

 

Srnky nakoniec odišli bez pochúťok, Lori však zostali aspoň nádherné zábery, s ktorými sa pochválila na facebooku. 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
peter bercik
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies