Srnka na ceste v okrese Michalovce zapríčinila zrážku troch áut

NETKY.SK • 29 Apríl 2014, 12:36 • 2 min
Srnka na ceste v okrese Michalovce zapríčinila zrážku troch áut

BRATISLAVA/KOŠICE - Srnka, prebiehajúca cez cestu, spôsobila v pondelok ráno dopravnú nehodu medzi Petrovcom nad Laborcom a Nacinou Vsou v okrese Michalovce. Prednou časťou Škody Fábia zachytil 48- ročný vodič z okresu Sobrance srnu, ktorú pri náraze odhodilo do protismeru, kde do nej narazil 54-ročný Michalovčan s Renaultom Scenic.

slovakia

left justify in out

Následne doň narazil 42-ročný vodič z okresu Vranov nad Topľou s Oplom, jeho spolujazdec bol ľahko zranený. Na Opli vznikla tisíceurová škoda, na Renaulte až päťtisíc eur. Polícia zistila, že zrážke zo srnou sa nedalo vyhnúť, vodič Opla však urobil priestupok, lebo sa nedostatočne venoval jazde a dostal pokutu.

 

Polícia upozorňuje vodičov, aby si v jarnom období dávali pozor na lesnú a poľnú zver. Ak sa zviera dostane na cestu, neodporúča, aby sa mu snažili vyhnúť, najmä vo vysokej rýchlosti. Šmyk môže byť nebezpečnejší ako zrážka so zvieraťom, uviedol hovorca košickej krajskej polície Alexander Szabó. 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies