Srníčkovi počas behu zlyhalo srdce, leží v ostravskej nemocnici

NETKY.SK • 21 December 2015, 13:31 • 2 min
Srníčkovi počas behu zlyhalo srdce, leží v ostravskej nemocnici

OSTRAVA - Bývalý brankár českej futbalovej reprezentácie Pavel Srníček skolaboval a v ostravskej nemocnici bojuje o život. Informáciu priniesol portál idnes.cz.

slovakia

left justify in out

Štyridsaťsedemročný súčasný tréner brankárov pražskej Sparty je v kritickom stave po tom, ako ho počas rekreačného behu postihla zástava srdca. Srníčka našli ležať na málo frekventovanej ceste v Bohumíne, kam pricestoval na sviatky za rodinou, okoloidúci chodci. Na miesto rýchlo dorazili záchranári, ktorým sa podarilo obnoviť srdcovú činnosť, napriek tomu Srníček potreboval prevoz do nemocnice.

 

Za reprezentáciu odchytal Srníček 49 zápasov. Kariéru ukončil po baráži MS 2002. Počas klubovej kariéry si obliekal dresy Newcastlu United, Sheffieldu Wednesday, Brescie, Potrsmouthu a West Hamu United. Na sklonku kariéry pôsobil v portugalskom klube Beira Mar.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies