Srdcervúce VIDEO Pes dva dni zohrieval zranenú fenku, zatiaľ čo cez nich jazdili vlaky

NETKY.SK • 27 December 2016, 14:34 • 2 min
Srdcervúce VIDEO Pes dva dni zohrieval zranenú fenku, zatiaľ čo cez nich jazdili vlaky

UŽHOROD – Život opäť napísal dojemný príbeh. Pes preukázal neuveriteľný charakter, keď dva dni ležal na koľajniciach pri zranenej fenke, ktorá nedokázala vstať.

slovakia

left justify in out

Vonku mrzlo a snežilo, no pes svoju partnerku neopustil, dokonca ani keď sa na nich rútil vlak. Položil svoju hlavu na jej a tlačil ju dole aby ich vozne nezachytili.

 

Statočný pes, ktorému neskôr dali meno Panda, chráni Lucy, až kým neprišla pomoc. Zvieratá si všimli miestni obyvatelia Užhorodu, a na mieste ich evidovali dva dni. Pokúšali sa k nim dostať a pomôcť im, no psí samec ich odháňal.

 

Denisa Malafeyeva, ktorý natočil video, zavolal na pomoc kamarát, mal totiž s túlavými psami skúsenosti. Naložili ich do kufra, fenku zabalili do deky a odviezli k veterinárovi. Lucy nemala zlomeniny ale veľké a bolestivé otlaky.

 

 

„Ten samec chránil a zohrieval svoju kamarátku celé dva dni. Neviem ako to nazvať, inštinkt, láska, priateľstvo alebo vernosť?“ povedal Malafeyev. "Jednu vec viem ale isto, málo ktorí ľudia by dokázali to isté," dodal.

 

Oba psy sú teraz zdravé a spolu v opatere dobrých ľudí. 

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies