Srdcervúce VIDEO: Muž nevidel svoju matku od 8 rokov, deti mu dali jedinečný darček

NETKY.SK • 28 December 2015, 17:00 • 2 min
Srdcervúce VIDEO: Muž nevidel svoju matku od 8 rokov, deti mu dali jedinečný darček

NEW YORK - Deti nemenovaného muža zachytili na kameru veľmi dojemný okamih, keď svojmu otcovi dali darček, o ktorom zrejme ani nesníval.

slovakia

left justify in out

Muž sa ráno ničnetušiac zobudil a pod stromčekom si našiel letenku do New Yorku, aby mohol navštíviť svoju chorú matku, ktorú nevidel od 8 rokov. 

 

Emotívnu reakciu natočili jeho deti, popri tom ako mu priali: "Šťastné a veselé Vianoce, ocko." Muž si letenku nemohol dovoliť z finančných dôvodov a deti sa tak rozhodli mu pomôcť stretnúť sa so svojou mamou. 

 

Muž najskôr nevedel, čo je to za kus papiera v krabičke, no keď si nasadil okuliare, od radosti sa rozplakal. "Ach môj Bože," dostal zo seba. 

 

Syn video zverejnil na sociálnej sieti Twitter,kde napísal: "Môj otec nevidel svoju mamu od 8 rokov, a kvôli chorobe jej už neostáva veľa času, tak sme sa rozhodli mu kúpiť letenku, aby ju ešte videl."

Veľkorysý skutok mal veľký ohlas s pochvalnými komentármi a video už obletelo takmer celý svet. 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona