Srdcervúce VIDEO dieťaťa, ktoré sa narodí závislé od drog

NETKY.SK • 11 December 2015, 17:27 • 2 min
Srdcervúce VIDEO dieťaťa, ktoré sa narodí závislé od drog

LONDÝN – Toto video ukazuje srdcervúce zábery o tom, aký dopad má na život dieťaťa to, že jeho matka počas tehotenstva užívala drogy.

slovakia

left justify in out

Dieťa na videu, ktorému sa nekontrolovateľne trasú nôžky sa narodilo so závislosťou od drog, ktoré zdedilo od svojej matky. Tá počas tehotenstva užívala opiáty, medzi ktorými bol aj heroín.

 

Americká lekárka Lauren Jansson hovorí: „Je to kríza, epidémia. Kríza s opiátmi v tejto krajina postupne narastá. U detí to vidíme stále častejšie.“

 

 

Šokujúce štatistiky odhalili, že viac ako 130-tisíc detí sa za posledných 10 rokov v USA narodilo so závislosťou na drogách.

 

Chlapec na videu sa volá Braxton a narodil sa závislý od metadónu. Jeho starší brat sa narodil závislý od heroínu. „Bola som tehotná a v kúpeľni som si pichala heroín,“ povedala o svojom tehotenstve dvojnásobná matka Clorissa Jonesová.

 

Tá je momentálne čistá a Braxtonov stav sa zlepšuje. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona