Srdcervúce FOTO Rodičia s rakovinou sa držali za ruky až do smrti, ľudia ich deťom poslali tisíce libier na štúdium

NETKY.SK • 13 Február 2017, 19:51 • 2 min
Srdcervúce FOTO Rodičia s rakovinou sa držali za ruky až do smrti, ľudia ich deťom poslali tisíce libier na štúdium

LIVERPOOL - Tisíce ľudí poslali deťom rodičov, ktorí zomreli na rakovinu, finančnú pomoc. Na fond im prišlo už viac ako 100-tisíc libier (skoro 120-tisíc eur), tieto peniaze využijú na štúdium, energie či potraviny.

slovakia

left justify in out

Fotografia Mikea a Julie Bennetových obletela celý svet a pravdepodobne žiadne oko nezostalo suché. Milujúci rodičia ležia na zábere na nemocničných posteliach so zavretými očami a z posledných síl sa držia za ruky až do konca. Julie zomrela len päť dní po manželovi.

 

Zostali po nich tri krásne deti: Oliver (13), Hannah (18) a Luke (21), ktoré sa ocitli v zložitom období života. Rodičia ich opustili v čase keď potrebujú riešiť dôležité rozhodnutia a postaviť sa na vlastné nohy.

 

img

 

Na ich podporu bol preto založený fond, do ktorého prispievajú štedrí ľudia, aby deťom pomohli.

 

Otec Mike (57) mal diagnostikovaný nádor na mozgu v roku 2013 a tri roky na to dostala Julie (50) rakovinu prsníka, ktorá sa jej neskôr rozšírila aj na iné orgány vrátane pečene a obličiek.

 

"Slová nedokážu vyjadriť náš smútok pre to, čo sa stalo tejto krásnej rodine. Bennetovci boli všetkým známy ako štedrí ľudia, ktorí milovali život,“ povedala rodinná priateľka  Heather Heaton Gallagher.

 

Deti na sociálnej sieti poďakovali všetkým darcom za podporu. Sú si istí, že ich rodičom sa odchádzalo ľahšie, keď videli, že deti nezostanú opustené.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies