Srdcervúce FOTO Dôchodcovi zhorel celý dom, ostala mu jediná mačička

NETKY.SK • 23 Január 2018, 06:00 • 2 min
Srdcervúce FOTO Dôchodcovi zhorel celý dom, ostala mu jediná mačička

Turecký dôchodca pri požiari prišiel o dom aj celý majetok. Pred ohňom nedokázali utiecť ani jeho zvieratká, ostalo mu len jedno jediné.

slovakia

left justify in out

Ali Mese (83) nešťastne podpálil svoj dom, keď sa snažil rozpáliť kachle plynom. Jeho drevený dom vzbĺkol veľmi rýchlo. Našťastie on aj jeho rodina stihli utiecť. Utrpeli zopár popálenín, pre ktoré ich ošetrili v nemocnici.

 

Susedia síce rýchlo privolali hasičov, no dom medzi tým ľahol popolom. Podarilo sa im zachrániť len jednu mačku z množstva ďalších.

 

img

 

Keď sa Ali na druhý deň vrátil k pozostatkov svojho domova, ostali mu len oči pre plač a malá Sarikiz, v preklade „blondínka.“

 

img

 

Nešťastie sa stalo v provincii Ordu v Turecku. Fotografie zlomeného starčeka s mačiatkom však chytili ľudí za srdce a dostane sa mu pomoci. „Potreby strýka Aliho budú splnené. Postaráme sa, aby on aj jeho mačka boli v teple,“ napísal hovorca tureckého prezidenta na Twitteri.

 

Prostredníctvom stránky GoFundMe, láskaví ľudia pre Aliho rodinu vyzbierali viac ako 5 600 eur. Tak snáď neostanú na ulici.

 

img


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies