Srdcervúca FOTO: Policajt nechcel opustiť svoju umierajúcu kobylu

NETKY.SK • 9 December 2015, 19:09 • 2 min
Srdcervúca FOTO: Policajt nechcel opustiť svoju umierajúcu kobylu

BRATISLAVA - Srdcervúce fotografie, na ktorých policajt prišiel o svojho partnera a priateľa dojali celý svet.

slovakia

left justify in out

Charlotte bola šesť rokov stará kobyla, ktorá pracovala zo svojím policajným partnerom  D. Herrejon ako hliadka na oddelení v Houstone  posledné štyri roky. 


Tragická dopravná nehoda pri ktorej to kobyla neprežila sa stala 3. decembra. V jeden deň mali Herrejon a kobylka Charlotte hliadku v meste, keď sa zrazu zľakla miešačky na cement a Herrejona zhodila na zem a utiekla preč. V tom prišla nešťastná nehoda, zrazilo ju nákladné auto.

 
Keď dôstojník Herrejon uvidel svoju kobylu ležať na ulici, odmietol ju opustiť. Objal ju a hladkal po hlave. Vedel, že Charlotte umiera a bol pri nej, až kým nevydýchla naposledy.

 


Policajné oddelenie v Houstone zverejnilo fotografiu Charlotte a dôstojníka, ako si položil hlavu na ňu v posledných chvíľach jej života. Táto fotografia dojala celý svet a aj srdcia milovníkov zvierat.

 

"S ťažkým srdcom oznamujeme, že kobyla Charlotte z policajnej hliadky zomrela dnes ráno pri plnení svojich povinnosti, počas dopravnej nehody motorového vozidla," napísalo na Facebook policajné oddelenie Houston.

 

 

It is with heavy hearts that we announce the death of Charlotte, an HPD Mounted Patrol horse, who died in the line of...

Posted by Houston Police Department on 3. december 2015

 

 

Kobyle Chalotte umiestnili na miesto nešťastia ľudia mrkvu ako pamiatku na ňu. PolicajNé oddelenie ľudom ďakuje na sociálnej sieti twitter.

 

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies