Srbský reprezentant Mitrovič posilou Freiburgu

NETKY.SK • 16 Júl 2014, 14:23 • 2 min
Srbský reprezentant Mitrovič posilou Freiburgu

BERLÍN - Srbský futbalista Stefan Mitrovič bude od budúcej sezóny hrávať v nemeckej bundeslige. Z portugalského klubu Benfica Lisabon ho získal SC Freiburg.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťštyriročný obranca, ktorý vo vlaňajšej sezóne hosťoval v Primera Division v drese Realu Valladolid, tento rok debutoval aj v reprezentácii.
     

"Stefana sme sledovali počas jeho pôsobenia v Španielsku. Sme radi, že sme získali robustného a silného obrancu," uviedol na oficiálnom klubovom webe športový riaditeľ Klemens Hartenbach. Mitrovič, ktorý by sa mal k novému tímu pripojiť v piatok, berie pôsobenie v krajine majstrov sveta ako novú výzvu. "Už som  vo Freiburgu niekoľko týždňov, prostredie sa mi páči. Rokovania s vedením klubu boli od začiatku na veľmi profesionálnej úrovni. Verím, že prestup do Freiburgu je pre mňa tým správnym krokom," povedal po  podpise zmluvy Mitrovič. 
     

Freiburg si v stredu zmluvne poistil aj služby talentovaného Marca-Olivera Kempfa z Frankfurtu. Devätnásťročný obranca, ktorý v uplynulej sezóne päťkrát nastúpil v A-tíme Eintrachtu, reprezentoval Nemecko v mládežníckych kategóriách. "Freiburg má dobrú povesť pri výchove talentov, mladí hráči sa tu môžu zlepšovať. V novom klube sa chcem stať bundesligovým hráčom," citovala agentúra DPA Kempfa.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies