Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
19. júl. 2019Dušana
BratislavaBratislava 30°
Biblia
TV program
Moje Netky
Ilustračné foto
Ilustračné foto
30.04.2016 09:00 Gurmán
Srbský pečený bôčik
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
30.04.2016 09:00 Gurmán

Srbský pečený bôčik



BRATISLAVA – Keď chorvátska kuchyňa, tak určite nemôžeme zabudnúť na tento recept.


Suroviny:

Vysoký bôčik, soľ, korenie, čerstvá petržlenová vňať, paradajky, papriky, 2 väčšie cibule, masť,

 

Príprava receptu:

Mäso umyjeme, osušíme a v strede nakrojíme tak, aby vzniklo otvor. Z vonku aj z vnútra nasolíme, posypeme mletím korením. Kapsu naplníme nakrájanými paprikami a paradajkami. Otvor zašijeme, alebo použijeme kovové ihly, alebo špáradlá. Preložíme do pekáča. Na masti speníme nakrájanú cibuľu, nalejeme na mäso aj s výpekom, podlejeme vodou a dáme piecť. Pred koncom pečenia obložíme mäso paprikami, paradajkami a dáme dopiecť. Upečený bôčik posypeme na hrubo nakrájanou petržlenovou vňaťou.

 

Čas prípravy: 120 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



reklama


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  internet



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok