Odosielam na server ...

Vedeli ste, že na stránke Netky.sk existuje možnosť zobrazovať iba pozitívne správy? Ak nemáte chuť čítať o násilí, ľudskom nešťastí či katastrofách, zapnite si Filter pozitívnych správ a dozviete sa všetko pozitívne, čo sa okolo nás deje.

OK, rozumiem
19. sep. 2020Konštantín
BratislavaBratislava 14°
Biblia
TV program
Moje Netky
Ilustračné foto
Ilustračné foto
30.04.2016 09:00 Gurmán
Srbský pečený bôčik
MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
loader
ZOBRAZIŤ VIAC
30.04.2016 09:00 Gurmán

Srbský pečený bôčik



BRATISLAVA – Keď chorvátska kuchyňa, tak určite nemôžeme zabudnúť na tento recept.


Suroviny:

Vysoký bôčik, soľ, korenie, čerstvá petržlenová vňať, paradajky, papriky, 2 väčšie cibule, masť,

 

Príprava receptu:

Mäso umyjeme, osušíme a v strede nakrojíme tak, aby vzniklo otvor. Z vonku aj z vnútra nasolíme, posypeme mletím korením. Kapsu naplníme nakrájanými paprikami a paradajkami. Otvor zašijeme, alebo použijeme kovové ihly, alebo špáradlá. Preložíme do pekáča. Na masti speníme nakrájanú cibuľu, nalejeme na mäso aj s výpekom, podlejeme vodou a dáme piecť. Pred koncom pečenia obložíme mäso paprikami, paradajkami a dáme dopiecť. Upečený bôčik posypeme na hrubo nakrájanou petržlenovou vňaťou.

 

Čas prípravy: 120 minút

 

Prajeme dobrú chuť.



reklama


reklama


Kríza, ktorú priniesol koronavírus, nás silno zasiahla. Vopred ďakujeme každému, kto zašle hoci len niekoľko centov na náš účet SK30 7500 0000 0040 2698 9329 Pomôžete tak ľudom, ktorí už roky pracujú pre vás, našich čitateľov, a to aj napriek nižšiemu platu či predĺženému pracovnému času.


Zdroj: NETKY.SK, SITA, TASR

Foto:  internet



Našli ste chybu, alebo máte tip na zaujímavý článok? Napíšte nám na redakcia@netky.sk

Diskusia

Komentáre


Na tento článok reagovalo
užívatelia: 0 komentáre: 0

MOHLO BY VÁS ZAUJÍMAŤ
ZOBRAZIŤ VIAC
NAJČÍTANEJŠIE
ZOBRAZIŤ VIAC
loader
loader
Kliknutím zavriete
Obrázok