Srbský kapitán Vraneš o žrebe: "Slovenky sú nám súdené"

NETKY.SK • 7 Jún 2012, 06:34 • 2 min
Srbský kapitán Vraneš o žrebe: "Slovenky sú nám súdené"

Srbský kapitán Vraneš o žrebe: "Slovenky sú nám súdené"

slovakia

left justify in out

img

Srbského kapitána Dejana Vraneša neprekvapilo, že jeho tím v tenisovom Pohári federácie opäť narazí na Slovensko. Teraz však myslí hlavne na tohtoročné finále prestížnej tímovej súťaže, v ktorom sa jeho zverenky predstavia v Česku.
      "Slovenky sú nám vo Fed Cupe jednoducho súdené. Bude to už tretí vzájomný duel od roku 2010, predchádzajúce dva v Belehrade a Bratislave mali veľa paralel. Teraz sa sústredíme na finále proti Česku a až potom začneme myslieť na ďalšieho súpera. Bolo by skvelé, keby sme vo februári privítali Slovenky v pozícii obhajcu fedcupovej trofeje. Som rád, že po dlhšom čase budeme hrať opäť doma," povedal Vraneš pre srbské médiá.
      Ana Ivanovičová tvrdí, že Slovenky majú silný tím. "Dobre ich poznáme, veď sme proti nim odohrali kopec zápasov. Dominika Cibulková sa v posledných týždňoch dostala do výbornej formy, Daniela Hantuchová má zasa obrovské množstvo skúseností. Dostali sme jedného z najťažších možných protivníkov," povedala srbská jednotka.
      Jelena Jankovičová bola ako jediná Srbka aktérkou všetkých troch doterajších vzájomných duelov proti Slovensku. V roku 2007 zažila prehru svojho tímu 1:4 v košickej Steel Aréne, po ktorej Srbky vypadli z II. svetovej skupiny. "Slovenky budú ťažkým sústom. Keď hrajú Hantuchová s Cibulkovou za svoju krajinu, vždy dávajú do toho všetko. Domáce prostredie však môže rozhodnúť v náš prospech,".


Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies