Srbský defenzívny stredopoliar Slobodan Simovič do Slovana

NETKY.SK • 9 Január 2015, 15:24 • 2 min
Srbský defenzívny stredopoliar Slobodan Simovič do Slovana

BRATISLAVA - Srbský stredopoliar Slobodan Simovič posilnil káder slovenského futbalového klubu ŠK Slovan Bratislava. K "belasým" prichádza z bieloruského Dinama Minsk. Upísal sa na dva pol roka s následnou opciou.

slovakia

left justify in out

"Slovan je veľký a slávny klub. Je pre mňa česť byť súčasťou najúspešnejšieho klubu na Slovensku. Chcem pomôcť Slovanu k zisku titulu a k štartu v európskych pohároch. Budem robiť všetko pre to, aby som bol prínosom,“ povedal pre web klubu 25-ročný Simovič (nar. 22. mája 1989), ktorého prioritou je defenzívna činnosť. 

 

Bez desiatich centimetrov dvojmetrový rodák z Čačaku si v minulosti obliekal aj dresy Nového Sadu a Spartaka Zlatibor Voda Subotica. V Bielorusku pôsobil od roku 2012, nastúpil na 74 zápasov, v ktorých zaznamenal dva góly. 

 

"Sme veľmi radi, že sa nám podarilo získať skúseného hráča na post defenzívneho záložníka. Simoviča sme sledovali a očakávame, že bude pre nás prínosom. Sme s ním pár dní a je z neho cítiť veľký optimizmus a pozitívne myslenie,“ povedal generálny riaditeľ klubu Dušan Tittel.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies