Srbsko je obľúbenou destináciou zoofilov, zvieratá musia nosiť pančuchy a lodičky

NETKY.SK • 19 Október 2017, 06:00 • 2 min
Srbsko je obľúbenou destináciou zoofilov, zvieratá musia nosiť pančuchy a lodičky

Srbský Belehrad je pre turistov veľkým lákadlom najmä vďaka svojej historickej atmosfére. Posledné dni sa o ňom v médiách píše kvôli škandálu so zoofíliou.

slovakia

left justify in out

Ako informoval denník Mirror, v Srbsku je prevádzkovaný zvierací „nevestinec.“ Ukájajú sa tam zoofili, ktorí týrajú psi, ovce, kozy, somáre, kravy ale aj mačky.

 

Šokujúce fotografie ako dôkaz, zverejnila organizácia Leviathan bojujúca za práva zvierat. Štvornohé obete sexuálneho násilia musia dokonca nosiť silonky či topánky na opätkoch.

 

Leviathan ďalej tvrdí, že „podnik“ má aj online cenník, kde sa sumy za sex so zvieraťom pohybujú od 70 do 150 eur. Za filmovanie aktu sa pripláca 50 eur.

 

Pavle Bihal z Leviathanu vyzýva štátne orgány, aby „zvierací bordel“ zatvorili. „Máme informácie o klube, v ktorom sa to deje, nachádza sa v jednom apartmáne. Zisťujeme jeho lokalizáciu, aby sme ju mohli udať polícii,“ povedal.

 

Najviac zákazníkov, ktorí znásilňujú zvieratá, pochádzajú údajne z Nemecka, Holandska a Veľkej Británie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Sidorova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona