Srba obvinili z dvoch vlámaní do rodinných domov

NETKY.SK • 31 December 2014, 10:26 • 2 min
Srba obvinili z dvoch vlámaní do rodinných domov

KOŠICE - Z vlámaní do dvoch rodinných domov obvinila polícia 44-ročného občana Srbskej republiky s pobytom v Banskej Bystrici.

slovakia

left justify in out

Z vlámaní do dvoch rodinných domov obvinila polícia 44-ročného občana Srbskej republiky s pobytom v Banskej Bystrici. Podľa vyšetrovania muž vo februári a v septembri vnikol do domov na Beniakovej a Mliečnej ulici v Košiciach a vzal z nich cennosti. Informoval o tom dnes košický krajský policajný hovorca Alexander Szabó.
     

 V prvom prípade zlodej odcudzil rôzne náramkové hodinky, tri páry náušníc a náhrdelník s kamienkom. Krádežou spôsobil majiteľke škodu za 2500 eur a poškodením domu škodu vo výške 800 eur. Pri druhej krádeži z domu odcudzil štyri kazety so zberateľskými mincami v hodnote takmer 2000 eur, škodu spôsobil aj násilným vniknutím vo výške 500 eur.
      

Srb je obvinený z prečinov krádeže a porušovania domovej slobody. "V prípade dokázania viny mu hrozí až dvojročné väzenie," uviedol Szabó.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies