SR v Rumunsku bez dvojice zranených Švento, Kubík

NETKY.SK • 12 August 2013, 15:46 • 2 min
SR v Rumunsku bez dvojice zranených Švento, Kubík

SENEC - Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie Ján Kozák sa musí v stredajšom medzištátnom prípravnom dueli v Bukurešti s domácimi Rumunmi zaobísť bez dvojice pôvodne nominovaných hráčov Dušan Švento, František Kubík.

slovakia

left justify in out

Ľavonohý univerzál Red Bullu Salzburg Švento i útočník ukrajinského Arsenalu Kyjev Kubík sa hlásili koučovi SR v Senci, ale obaja v pondelok opustili káder. Zatiaľ nie je známe, či 59-ročný kormidelník Kozák dodatočne donominuje namiesto dvojice zranených niekoho z náhradníkov. "Na pondelkovom predpoludňajšom tréningu boli všetci hráči. Kubík prišiel s ťažkým výronom na nohe, ktorý utrpel v nedeľňajšom ligovom zápase, a poslali sme ho domov. S výpravou neodcestuje do Rumunska ani Dušan Švento pre zdravotné problémy," informoval agentúru SITA technický vedúci slovenského národného tímu Róbert Tomaschek.

Na nedeľňajšom zraze v seneckom hoteli Dolphin chýbala šestica futbalistov - dvojica z Viktorie Plzeň brankár Matúš Kozáčik a stopér Marián Čišovský, corgoňligisti Viktor Pečovský, Jozef Piaček (obaja MŠK Žilina) a Samuel Štefánik (AS Trenčín), ako aj spomenutý útočník ukrajinského Arsenalu Kyjev Kubík. Všetci sa už pripojili k reprezentačným

Tréner Ján Kozák už v nedeľu musel urobiť jednu vynútenú zmenu. Zraneného kapitána tímu Martina Škrtela z FC Liverpool nahradil stopér ruského klubu Tom Tomsk Kornel Saláta. Prípravné stretnutie Rumunsko - Slovensko v Bukurešti má úvodný výkop o 20.00 h.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies