SR do Andorry bez Šestáka a Zabavníka, Weiss odletel do Škótska

NETKY.SK • 24 Marec 2011, 13:17 • 2 min
SR do Andorry bez Šestáka a Zabavníka, Weiss odletel do Škótska

SR do Andorry bez Šestáka a Zabavníka, Weiss odletel do Škótska

slovakia

left justify in out

img

Slovenská futbalová výprava odletela vo štvrtok krátko popoludní do Andorry na sobotňajší zápas kvalifikácie EURO 2012 proti outsiderovi B-skupiny bez obrancu Radoslava Zabavníka, stredopoliarov Juraja Kucku a Vladimíra Weissa ml. a útočníka Stanislava Šestáka.
      "Štyria hráči zostali doma. Ide o Radoslava Zabavníka, Vladimíra Weissa ml., Stanka Šestáka a o Kuckovi to bolo známe hneď po zraze. Rado Zabavník má chronické problémy s členkom, ktoré sa teraz zakútnili. Weiss má problémy s pravou dolnou končatinou, nebudeme však špecifikovať povahu zranenia. Kucka a Šesták majú identické svalové zranenia, ide o zakrvácanie svalu," povedal TASR lekár slovenskej reprezentácie Ladislav Pavlovič.
      Tréner reprezentácie Vladimír Weiss má stále otáznik aj nad štartom Marekam Čecha, ktorého trápi stehenný sval. "Uvidíme, či sa to do zápasu upraví," stručne podotkol pre TASR obranca West Bromwich Albion. Weiss spoločne so svojim realizačným tímom rozhodol, že nebude do nominácie na duel s Andorrou povolávať ďalších hráčov. Situácia sa však môže zmeniť pred prípravným súbojom s Dánskom v Trnave, isté je len to, že doň nenastúpia Kucka ani Weiss. Rýchly krídelník Glasgow Rangers už odcestoval do Škótska, kde sa bude liečiť v klube. "Kucka prakticky neprichádza na Dánov do úvahy, keďže jeho liečbu už začali v Taliansku a tú rešpektujeme. Čo sa týka Šestáka a Zabavníka, tí boli doteraz s nami a ich liečba pokračuje," dodal Pavlovič.
      Osemfinalista MS 2010 v JAR priletí do Barcelony vo štvrtok popoludní, odkiaľ sa hráči a realizačný tím hneď presunú do pyrenejského miništátika. V piatok tam majú na programe predzápasový oficiálny tréning. Súboj s Andorrou je na programe v sobotu od 20.00 hod.
      Slováci v kvalifikácii EURO 2012 začali impozantne dvoma víťazstvami nad Macedónskom a v Rusku (obe 1:0), nasledovala však prehra 1:3 v Arménsku a domáca deľba bodov s Írskom (1:1). V tabuľke B-skupiny im aktuálne patrí so 7 bodmi štvrtá priečka, vedú deväťbodoví Rusi pred Írskom a Arménskom (obaja rovnako ako SR po 7 bodov).

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona