SR '21' už takmer v kompletnej zostave, Hrošovský na ceste

NETKY.SK • 6 Október 2014, 12:00 • 2 min
SR '21' už takmer v kompletnej zostave, Hrošovský na ceste

SENEC - Káder slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov pred dvojsúbojom proti talianskym rovesníkom je už takmer kompletný. Na nedeľňajšom popoludňajšom zraze chýbalo hlavnému trénerovi SR "21" Ivanovi Galádovi niekoľko nominovaných hráčov.

slovakia

left justify in out

Tí však postupne prišli do Senca a absentuje už len stredopoliar Viktorie Plzeň Patrik Hrošovský. "Už je na ceste a pripojí sa k nám okolo poludnia. V pondelok doobeda prišiel Ondrej Duda a ešte v nedeľu večer sa pripojili k tímu aj hráči Trenčína a Slovana Bratislava," povedal pre agentúru SITA technický vedúci slovenskej "dvadsaťjednotky" Dávid Vailing a doplnil: "Stano Lobotka má teplotu, ale je v starostlivosti lekárov. Zdravotný stav Karola Mészárosa, Ivana Schranza a Alberta Rusnáka, ktorí mali menšie ťažkosti, je už v poriadku. Dnes by mali všetci absolvovať tréning." Prípravná jednotka mladých Slovákov je pri Slnečných jazerách na programe o 17.00 h.

 

Zverenci Ivana Galáda nastúpia v play-off o účasť na budúcoročných majstrovstvách Európy v Česku proti Talianom najprv doma v Zlatých Moravciach (piatok 10. októbra, 17.00), odveta je potom na programe v utorok 14. 10. o 16.00 h v meste Reggio Emilia. Kontinentálny šampionát tejto vekovej kategórie bude v dňoch 17. - 30. júna 2015 v Česku, dejiskami sú Praha, Olomouc a Uherské Hradiště. Ako je známe, slovenská "dvadsaťjednotka" sa stala víťazom 3. kvalifikačnej skupiny. Mladí reprezentanti Talianska, ktorých vedie z lavičky kouč Luigi Di Biagio, triumfovali v 9. skupine. 


Nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov na zápasy play-off proti rovesníkom z Talianska (prvý duel v piatok 10. októbra o 17.00 h v Zlatých Moravciach, odvetný súboj v utorok 14. 10. o 16.00 h v meste Reggio Emilia) o postup na majstrovstvá Európy 2015 tejto vekovej kategórie do Česka: 

 

Brankári (3): Dobrivoj Rusov (FC Spartak Trnava), Marko Maroši (Doncaster Rovers FC/Angl.), Patrik Le Giang (MŠK Žilina) 


Obrancovia (6): Róbert Mazáň (FK Senica), Dionatan Teixeira (Stoke City/Angl.), Lukáš Pauschek (Bohemians Praha 1905/ČR), Milan Škriniar (MŠK Žilina), Branislav Niňaj, Dávid Hudák (obaja ŠK Slovan Bratislava) 
Stredopoliari (11): Stanislav Lobotka (AS Trenčín), Patrik Hrošovský (FC Viktoria Plzeň/ČR), Albert Rusnák (SC Cambuur/Hol.), Ondrej Duda (Legia Varšava/Poľ.), Erik Ujlaky (FC DAC 1904 Dunajská Streda), Martin Bukata (MFK Košice), Jakub Paur, Michal Škvarka, Jaroslav Mihalík (všetci MŠK Žilina), Richard Lásik (ŠK Slovan Bratislava), Martin Valjent (Ternana Calcio/Tal.) 
Útočníci (4): Ivan Schranz (FC Spartak Trnava), Tomáš Malec (Rosenborg Trondheim/Nór.), Adam Zreľák (MFK Ružomberok), Karol Mészáros (ŠK Slovan Bratislava) 

Realizačný tím: 
Tréner: Ivan Galád 
Asistent trénera: Norbert Hrnčár 
Tréner brankárov: Stanislav Seman 
Tím manažér: Marek Mintál 
Lekár: Peter Kišška 
Fyzioterapeut: Pavol Purdek 
Masér: Juraj Hervartovský 
Masér/kustód: Štefan Balla 
Technický vedúci: Dávid Vailing 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies