SR "21" proti švédskej "dvadsaťjednotke" už aj s Dudom

NETKY.SK • 30 Máj 2014, 16:21 • 2 min
SR "21" proti švédskej "dvadsaťjednotke" už aj s Dudom

BRATISLAVA - Tréner slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov Ivan Galád nominoval na blížiace sa medzištátne stretnutie jeho zverencov proti švédskym rovesníkom (pondelok 9. júna v Trelleborgu) 18-členný káder.

slovakia

left justify in out

Vo výbere 51-ročného rodáka z Krupiny sa nachádzajú všetky tradičné opory vrátane stredopoliara Ondreja Dudu, ktorý absentoval v predchádzajúcich zápasoch pre klubové povinnosti. Ako je známe, 19-ročný stredopoliar získal s Legiou Varšava poľský titul. Pozvánku na duel na severe Európy, ktorým slovenská "dvadsaťjednotka" ukončí sezónu 2013/2014, dostali aj Lukáš Pauschek, ktorý je ako kmeňový hráč Sparty Praha na hosťovaní v tíme Bohemians 1905, defenzívny záložník talianskej Brescie Richard Lásik, stredopoliar českého vicemajstra Viktorie Plzeň Patrik Hrošovský či útočník MFK Ružomberok Adam Zreľák.

 

Nomináciu zverejnil Slovenský futbalový zväz na svojej oficiálnej internetovej stránke. 

Nominácia slovenskej futbalovej reprezentácie do 21 rokov na medzištátny prípravný zápas proti Švédsku "21" (hrá sa v pondelok 9. júna v Trelleborgu): 


Brankári: Dobrivoj Rusov (FC Spartak Trnava), Patrik Le Giang (MŠK Žilina) 
Obrancovia: Martin Vrablec, Branislav Niňaj, Dávid Hudák (všetci ŠK Slovan Bratislava), Lukáš Pauschek (Bohemians Praha 1905/ČR), Milan Škriniar (MŠK Žilina), Matúš Bero (AS Trenčín) 

 

Stredopoliari: Patrik Hrošovský (FC Viktoria Plzeň/ČR), Ondrej Duda (Legia Varšava/Poľ.), Ivan Schranz (FC Spartak Trnava), Richard Lásik (Brescia Calcio/Tal.), Michal Škvarka (MŠK Žilina), Stanislav Lobotka (Ajax Amsterdam/Hol.), Karol Mészáros (ŠK Slovan Bratislava), Milan Lalkovič (FC 

 

Útočníci: Tomáš Malec (AS Trenčín), Adam Zreľák (MFK Ružomberok) 

Náhradníci: 

 

Brankár: Marko Maroši (Wigan Athletic/Angl.) 


Obrancovia: Michal Pintér (FC ViOn Zlaté Moravce), Róbert Mazáň (FK Senica) 


Stredopoliari: Albert Rusnák (Manchester City/Angl.), Martin Chrien (FK Dukla Banská Bystrica), Jaroslav Mihalík (MŠK Žilina), Šimon Šmehyl (FC Nitra) 


Útočníci: Filip Oršula (Spartak Myjava), Lukáš Haraslín (FC Parma/Tal.) 

 

Realizačný tím: 
tréner: Ivan Galád 
asistent trénera: Norbert Hrnčár 
tréner brankárov: Stanislav Seman 
tím manažér: Marek Mintál 
lekár: Peter Kišška 
fyzioterapeut: Pavol Purdek 
masér: Juraj Hervartovský 
masér/kustód: Štefan Balla 
technický vedúci: Dávid Vailing 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies