SR 20 s jedným pozitívnym prípadom, Česi sú na tom horšie

NETKY.SK • 30 Júl 2020, 18:53 • 2 min
SR 20 s jedným pozitívnym prípadom, Česi sú na tom horšie

BRATISLAVA - Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH) vo štvrtok popoludní potvrdil zatiaľ jeden pozitívny test na koronavírus v slovenskom tíme do 20 rokov po troch prípravných dueloch v Brne proti domácim rovesníkom.

slovakia

left justify in out

Členovia tímu v karanténe
"SZĽH má k dispozícii výsledky testov 14 z 33 členov slovenskej hokejovej reprezentácie do 20 rokov, ktorí sa od minulého piatka do pondelka zúčastnili na prípravnom trojzápase proti Českej juniorke v Brne. Trinásť testov bolo negatívnych, jeden bol však pozitívny. Všetci členovia tímu zostávajú naďalej v karanténe. O ďalších výsledkoch budeme priebežne informovať," uvádza sa v stanovisku SZĽH.

 

img

 

Česi majú až troch nakazených 
Po troch dueloch v Brne, v ktorých Slováci podľahli svojim súperom 2:6, 0:4 a 1:3, česká strana v utorok potvrdila výskyt ochorenia COVID-19 u troch hráčov juniorského tímu po týchto dueloch. Bezprostredne po tejto správe všetci členovia tímu SR putovali do izolácie a podstúpili testy na koronavírus.

 

img

 

O našu reprezentáciu je postarané 
SZĽH tiež potvrdil, že pred odchodom do Brna neboli Slováci testovaní. Zväz tiež priblížil proces ochrany zdravia počas minulotýždňovej akcie. "Všetkých 23 hráčov a 10 členov realizačného tímu našej reprezentácie malo počas turnaja každý deň pravidelne meranú telesnú teplotu tímovým lekárom, všetci používali jednorazové rúška, dezinfekciu rúk. Nikto nevykazoval príznaky ochorenia," informoval SZĽH.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies