Squashové Centrum talentovanej mládeže zbiera trofeje

NETKY.SK • 7 Október 2013, 09:30 • 2 min
Squashové Centrum talentovanej mládeže zbiera trofeje

BRATISLAVA / BELEHRAD - Na Slovensku a v Srbsku sa hráči Centra talentovanej mládeže, zriadeného pri Sport clube POHODA Trnava predstavili na prvých juniorských squashových turnajoch v novej sezóne.

slovakia

left justify in out

Na začiatku sezóny pribudol medzi hráčov „Centra talentovanej mládeže (CTM)“ kmeňový hráč Relaxy squash club Hlohovec Lukáš Tužinčin. Lukáš získal možnosť cestovať spoločne s ďalšími členmi CTM na medzinárodné turnaje, CTM a jeho členovia získali ďalší talent a hráča schopného získavať popredné pozície na týchto turnajoch.

Prvým turnajom, na ktorom sa hráči CTM zúčastnili bol jediný domáci medzinárodný turnaj Slovak Junior Open 2013, ktorý sa konal v Bratislave v dňoch 28.-29. septembra 2013.

Umiestnenie hráčov v Bratislave:

Kristína Šmičková - kategória G15 - 2. miesto

Martin Siska - kategória B17 - 5. miesto

Lukáš Tužinčin - kategória B19 - 6. miesto

O týždeň neskôr, v termíne 4.-5. októbra 2013 už cestovali hráči CTM do srbského mesta Belehrad. K trojici hráčov, ktorí odohrali turnaj v Bratislave sa už pridala na Serbian Junior Open 2013 aj Karin Velická. Práve obe dievčatá mali byť najväčšou nádejou na zisk pódiového umiestnenia. Cesta do Srbska nebola márna a okrem dosiahnutých výsledkov a umiestnení boli prerokované možnosti spolupráce  s vedením srbskej a chorvátskej federácie.

Umiestnenie hráčov v Belehrade:

Kristína Šmičková - kategória G15 - 1. miesto

Karin Velická - kategória G17 - 1. miesto

Martin Siska - kategória B17 - 5. miesto

Lukáš Tužinčin - kategória B19 - 4. miesto




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies