Spustili tender na obuv za takmer 14,5 milióna eur

NETKY.SK • 26 Júl 2014, 13:54 • 2 min
Spustili tender na obuv za takmer 14,5 milióna eur

BRATISLAVA - Ministerstvo vnútra hľadá firmu na dodávku obuvi pre svoje zložky.

slovakia

left justify in out

Rezort spustil tender v hodnote takmer 14,5 milióna eur, oznámenie o vyhlásení súťaže zverejnili v obstarávacom vestníku. 

 

S víťazom tendra uzavrú rámcovú dohodu na štyri roky. Kritériom v tendri je najnižšia cena. Súťaž rozdelili na dve časti. V prvej sa obstarávajú topánky, poltopánky, treková a športová obuv pre policajtov a hasičov. V pláne je kúpiť počas štyroch rokoch desaťtisíce párov obuvi, spolu odhadom za 9,85 milióna eur. Druhá zákazka sa týka zásahovej obuvi pre políciu. Na tri druhy takýchto topánok plánujú minúť 4,64 milióna eur. 

 

Veľké doplnenie skladových zásob oblečenia vybavil rezort na začiatku roka, keď objednali pre policajtov a hasičov textil za približne 3,5 milióna eur. Ministerstvo chce policajtom a hasičom dokúpiť aj termobielizeň, vyhlásili súťaž za približne 6,2 milióna eur. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona