Šprintér v boboch Pickering opäť vynechá hry: Zastavil ho chrbát

NETKY.SK • 7 Február 2014, 12:56 • 2 min
Šprintér v boboch Pickering opäť vynechá hry: Zastavil ho chrbát

ČERVENÁ POĽANA - Bronzový medailista z atletických majstrovstiev sveta v Osake 2007 prišiel pre zranenie chrbta aj o účasť v Londýne 2012.

slovakia

left justify in out

Britský reprezentant v boboch Craig Pickering je olympijským smoliarom. Bronzového medailistu zo šprintérskej štafety na 4 x 100 m z atletických majstrovstiev sveta v Osake 2007 zradil chrbát a podobne ako v Londýne 2012 nebude štartovať pod piatimi olympijskými kruhmi ani na ZOH v Soči. Dvadsaťsedemročný Pickering sa zranil 2. februára počas tréningu v Nemecku. "Som zničený z toho, že ma opäť zastihol podobný osud," vyhlásil Pickering.

Tréner britských bobistov Gary Anderson uviedol, že strata rodáka z Crawley, ktorý mal rozbiehať druhé britské boby, bola pre neho veľkou ranou. Podľa Andersona sa stále rozhoduje o zložení posádky v štvorboboch aj v pretekoch dvojíc. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona