Správu, ktorú nikto nečakal. Robert Fico je dedko

NETKY.SK • 3 August 2022, 14:44 • 2 min
Správu, ktorú nikto nečakal. Robert Fico je dedko

Robert Fico (Smer-SD) má mimo politiky nový status, ktorým je dedko. Tieto informácie však nezverejnil nikto z blízkej rodiny. Meno vnučky vás však prekvapí!

slovakia

left justify in out

Michalovi Ficovi, synovi známeho politika, sa narodila dcérka. V posledných dňoch sa pravdepodobne nový dedko pripravoval a trávil svoj súkromný čas v blízkosti rodiny, a aj preto sme možno nevideli predsedu strany Smer-SD Roberta Fica v mnohých médiách tak často.

 

img

 

Najväčšou zaujímavosťou je zdroj tejto radostnej novinky. Nebol to nikto z rodiny, kto by sa verejne pochválil touto správou. Informácie o narodení vnučky Roberta Fica zverejnila na sociálnej sieti poslankyňa Romana Tabák.

 

img

 

Meno vnučky totiž vyvolalo úsmev u niektorých z politikov. Pýtate sa prečo? Súčasťou zverejnenej informácie je vtipná politická spojitosť.

 

„Dúfam, že to nikomu nepoviete, ale pánovi Ficovi sa narodila vnučka. Dali jej meno Pavlínka, tak sme sa smiali s kolegami, že to urobili naschvál a pomenovali ju po manželke pána Matoviča,“ informovala Romana Tabák na sociálnej sieti.

 

Možno vás zaujme: Policajný vyšetrovateľ chce obžalovať Fica a Kaliňáka



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Johny domansky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona