Správu ciest vyjde zjednotenie železničných priecestí na takmer päť miliónov eur

NETKY.SK • 18 August 2015, 13:55 • 2 min
Správu ciest vyjde zjednotenie železničných priecestí na takmer päť miliónov eur

BRATISLAVA - Slovenskú správu ciest (SSC) vyjde zjednotenie železničných priecestí na cestách I. triedy 4,99 milióna eur bez dane z pridanej hodnoty (DPH). Taký je výsledok súťaže, ktorý bol zverejnený vo vestníku verejného obstarávania.

slovakia

left justify in out

Zákazku pre SSC zabezpečí spoločnosť Cesty Nitra. Správa ciest dostala v tendri jednu ponuku, elektronická aukcia sa v súťaži nepoužila. Kritériom pre výber víťaza bola najnižšia cena a SSC pôvodne odhadovala hodnotu zákazky vo výške 5,33 milióna eur bez DPH.

 

Dodávateľ by mal pre SSC zabezpečiť stavebné práce na úrovňových železničných priecestiach, ktoré sa nachádzajú na cestách I. triedy. V rámci týchto prác sa má vymeniť a doplniť zvislé dopravné značenie, tiež upraviť vodorovné značenie, inštalovať LED solárne dopravné gombíky a vymeniť asfaltový kryt na vybraných priecestiach.

Projekt má byť spolufinancovaný z eurofondov, konkrétne z Operačného programu Doprava.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies