Správne odličovanie

NETKY.SK • 30 Október 2013, 14:55 • 2 min
Správne odličovanie

BRATISLAVA - Urobiť si dokonalý mejkap, prípadne sa bez obáv zveriť do rúk šikovnej vizážistky, je v podstate veľmi jednoduché. Oveľa menej našej pozornosti však venujeme dôkladnému odličovaniu pleti, čo je obrovskou chybou.

slovakia

left justify in out

Najhoršie čo môžete pre svoju pleť spraviť je ísť do postele s mejkapom. Na vašu tvár počas celej noci pôsobí ako toxín a tak nečudo, že sa vám to vypomstí v podobe vyrážok alebo kruhmi pod očami. Vaša pleť sa potrebuje v noci zregenerovať aby ste sa zobúdzali do krásy.

Na to, aby ste v pohodlí domova mohli praktizovať správne odličovanie, potrebujete odličovacie mlieko, emulziu na odlíčenie očného mejkapu a pleťovú vodu.

Odličovanie tváre treba začať odličovaním očí a to smerom od hora oka dolu. Následne pokračujte zdola hore, z vnútorného kútika oka do vonkajšieho. Ak používate vodeodolnú mascaru použite olejový odličovač, tým pôjde mascara dole zaručene. Určite neodličujte oči mydlom.

Naneste odličovacie mlieko na dostatočne veľký kvalitný vatový tampón a postupnými krúživými pohybmi odstráňte mejkap z tváre. Nezabúdajte aj na pery a krk.

Odličovacie mlieko vždy opláchnite vodou. Tvár dočistite pleťovou vodou a naneste krém.

Základom krásnej pleti je odličovanie pleti nielen večer, ale i ráno. A to preto lebo pleť v noci vylučuje toxíny. Takže tento rituál opakujte aj ráno.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies