Správa o výpovedi našla trénera Brightonu za mikrofónom

NETKY.SK • 24 Jún 2013, 10:34 • 2 min
Správa o výpovedi našla trénera Brightonu za mikrofónom

LONDÝN - Gus Poyet sa o svojom odvolaní z pozície trénera druholigového anglického tímu FC Brighton & Hove Albion dozvedel z televízie - v televízii. Informácia sa k nemu dostala zo spravodajstva BBC, zatiaľ čo spolukomentoval Pohár konfederácií FIFA.

slovakia

left justify in out

"BBC má pekný príbeh, nestáva sa často, aby sa niekto priamo počas vysielania dozvedel, že ho vyhodili," reagoval 45-ročný Uruguajčan. Proti výpovedi sa chce odvolať.

Poyeta a jeho asistentov v polovici mája vedenie klubu dištancovalo pre údajné porušenie zmluvy. Prezidenta Tonyho Blooma nahnevalo, že tréner odmietol výzvu na spoločnú schôdzku. 

Brightonu sa v minulej sezóne nepodarilo kvalifikovať do finále baráže o účasť v Premier League, v semifinále hranom na dva zápasy ho vyradil Crystal Palace. V Brightone pôsobí slovenský brankár Peter Brezovan. 

Britské médiá pasujú za Poyetovho nástupcu Španiela Óscara Garcíu, ktorý naposledy viedol Maccabi Tel Aviv. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies