Správa ciest TSK vymení zvodidlá na cestách II. a III. triedy za 550-tisíc eur

NETKY.SK • 22 Marec 2018, 14:08 • 2 min
Správa ciest TSK vymení zvodidlá na cestách II. a III. triedy za 550-tisíc eur

TRENČÍN - Správa ciest (SC) Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) podpísala zmluvu o dodávke zvodidiel, smerových stĺpikov, príslušenstva a bezpečnostných prvkov na cesty II. a III. triedy za 550-tisíc eur bez DPH.

slovakia

left justify in out

Predmetom zákazky sú stavebné práce na demontáži a montáži zvodidlového systému vrátane smerových stĺpikov a smerových odraziek, tlmičov nárazu a energetických absorpčných koncoviek vrátane ich dodávok a dopravy.

 

Víťazom elektronickej aukcie sa vo verejnom obstarávaní v konkurencii dvoch firiem stala bratislavská spoločnosť KLS, zmluvu s dodávateľom uzavrela SC TSK 16. marca. Dĺžka trvania zákazky je do 48 mesiacov od jej zadania.

 

"Uzatvorená zmluva je rámcová na obdobie štyroch rokov. Výmeny sa budú realizovať na cestách II. a III. triedy v rámci celého TSK. Poškodené zvodidlá sa budú dopĺňať na úsekoch, kde to bude potrebné z hľadiska zvýšenia bezpečnosti na krajských cestách," uviedla hovorkyňa TSK Veronika Rezáková.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies