Spoznávajte Slovensko ekologicky! Po Horehroní môžete výletovať zadarmo

NETKY.SK • 5 August 2019, 09:56 • 2 min
Spoznávajte Slovensko ekologicky! Po Horehroní môžete výletovať zadarmo

BREZNO - Chcete zažiť dobrodružstvo? Vydajte sa na ekologický výlet po Horehroní zadarmo!

slovakia

left justify in out

Oblastná organizácia cestovného ruchu (OOCR) Región Horehronie láka na dobrodružné výlety ekologickou dopravou zadarmo so sprievodcom. Podľa Petry Ridzoňovej Hlásnikovej, výkonnej riaditeľky OOCR Región Horehronie, turisti a domáci sa u nich môžu počas letných prázdnin spoľahnúť na cyklobus a tourbus.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Horehronie #čiernediery #ciernediery #kamoši @eva_petrzelova @say_dejv @paa_lenka @ivana_ze

Príspevok, ktorý zdieľa starý (@adm_za),

 

Cyklobus vyzdvihne rekreačných i športových cyklistov každú sobotu na novú trasu a so sprievodcom absolvujú najkrajšie výhľady na Nízke a Vysoké Tatry či Muránsku planinu. "Pohodlne, bez strachu pred lesnou zverou či orientáciou v teréne, spoznávajú skryté krásy Horehronia. Cyklisti si môžu zapožičať elektrobicykle v jednej z požičovní v Brezne alebo na Táľoch. Autobus má kapacitu 20 osôb a k dispozícii je prívesný vozík pre 20 bicyklov. Cyklobus jazdí každú sobotu z rekreačnej oblasti Tále so zastávkami v obci Bystrá a Mýto pod Ďumbierom priamo do Brezna," priblížila Ridzoňová Hlásniková.

 

 

Tourbus je doprava priamo k vlaku - Horehronskému expresu. Turistov dopraví z Táľov, Bystrej a Mýta pod Ďumbierom priamo na železničnú stanicu a potom ich tam vyzdvihne a odvezie späť do ubytovacieho zariadenia. Horehronský expres jazdí z Brezna na Dedinky, Mlynky alebo na salaš Zbojská v piatok a v sobotu počas leta. "Turisti si spojenie chvália, nemusia riešiť problémy s parkovaním a hľadať na mape trasu na výlet," doplnila Ridzoňová Hlásniková.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

➡️Na začiatku augusta sa už pravidelne koná Cyklomaratón Po stopách Martina Rázusa. Dnes to bol 18. ročník tejto milej akcie. Pre nás to má svoje čaro aj na základe spomienky na významného rodáka z mesta, ale aj kvôli tomu, že na cyklomaratón chodíme každý rok od 2014. Vtedy sme totiž popri hokeji začali troška jazdiť na bicykli. Dnes to teda bol už náš 6. "Rázus". Pekná akcia, krásnych 185km v nohách a parádne strávená sobota. 📷 by otec . . . . #cycling #roadcycling #bike #marathon #memory #move #liptov #horehronie #certovica #donovaly #scott #geosport #mysasy #biofeedback #lifebehindbars #Hricbrothers

Príspevok, ktorý zdieľa HricBros (@hricbrothers),

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies