Spoza Atlantiku sa šíria chýry, že Serena Williamsová je tehotná

NETKY.SK • 27 Október 2015, 14:01 • 2 min
Spoza Atlantiku sa šíria chýry, že Serena Williamsová je tehotná

BRATISLAVA - Americká líderka svetového rebríčka tenistiek Serena Williamsová a kanadský rapper Drake údajne čakajú dieťa. Takýto chýr sa objavil na viacerých weboch, oficiálne potvrdenie či vyvrátenie nie je k dispozícii.

slovakia

left justify in out

Stránka The Tennis Times píše o 12. týždni tehotenstva. Portál NotAllowedTo.com polotučne zvýraznil reakciu Sereninho otca Richarda: "Skrýva niečo, čo môže ovplyvniť jej hru." Nemenovaný člen zázemia spevákovho vydavateľstva October´s Very Own vraj skonštatoval: "Predznamenal, že sono svojho budúceho syna dá na obal albumu ´Views from the 6´, aby sa všetci dozvedeli o jeho otcovstve."

 

Španielsky špecializovaný web Punto de Break podotkol, že vedenie Tenisovej asociácie žien (WTA) netrvalo na Sereninej osobnej prítomnosti v Singapure počas koncosezónneho šampionátu WTA Finals (25. októbra - 1. novembra), hoci podľa pravidiel mala napriek stornu štartu zo zdravotných dôvodov pobudnúť minimálne dva dni v dejisku z marketingových a propagačných dôvodov. Tridsaťštyriročná Američanka naposledy bola v akcii 11. septembra, keď jej sen o kalendárnom Grand Slame zrušila v semifinále newyorských US Open Talianka Roberta Vinciová.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies