Spotrebný úver hravo vybavíte aj online. Aké výhody vám prinesie tento spôsob?

NETKY.SK • 21 September 2018, 09:00 • 2 min
Spotrebný úver hravo vybavíte aj online. Aké výhody vám prinesie tento spôsob?

Každý má svoje sny a túžby – vidieť západ slnka na pobreží Afriky, mať najtichšiu práčku na svete, zariadiť obývačku nábytkom v škandinávskom štýle.

slovakia

left justify in out

A niekedy jedinou prekážkou pri ich plnení sú „iba“ financie. Na takéto účely sú ako stvorené spotrebné úvery, ktoré vám banky ochotne poskytnú. Na čo ich môžete využiť a ako ich získate?

 

img

 

Čo je spotrebný úver

 

Mnoho ľudí prichádza do banky, aby boli o krok bližšie k splneniu svojho sna vďaka schválenému spotrebnému úveru. Tento produkt poskytovaný bankou býva najčastejšie bezúčelový. To znamená, že prostriedky môžete využiť na kúpu nového fotoaparátu, dovolenky, ale pokojne aj výkonnej kosačky do záhrady – rozhodnutie je na vás. Banky viac ako to, kam investujete prostriedky, zaujíma vaša schopnosť úver splácať.

 

img

 

Spotrebný úver vybavíte aj online

 

Nielen uhradenie poplatkov za bývanie zvládnete dnes online, týmto spôsobom môžete pokojne získať aj spotrebný úver. V prípade, že si nie ste istý podmienkami, resp. chcete vedieť viac, riešením môže byť aj telefonická konzultácia so špecialistom v banke. A ak ste klientom, môžete ušetriť čas a požiadať o spotrebný úver pomocou aplikácie. V prípade ČSOB stačí len pár klikov, elektronický podpis a peniaze máte na svojom účte už o pár minút.

 

img

 

Aké výhody prináša

 

Okrem toho, že nemusíte nikam chodiť, pri vybavovaní spotrebného úveru online oceníte rýchly a jednoduchý prepočet. S tým vám pomôže kalkulačka spotrebného úveru – pomocou nej si sami vypočítate optimálnu výšku celkovej sumy aj splátok a tiež obdobie, na ktoré si peniaze plánujete požičať tak, aby nezaťažili váš rodinný rozpočet. Čo by ste mali v tomto kroku zohľadniť? Požičiavajte si vždy iba toľko, koľko skutočne potrebujete.
Zároveň nezabudnite prispôsobiť výšku splátky svojim finančným možnostiam. V prípade, že máte aj úvery v iných bankách, splácanie si môžete výrazne zjednodušiť – riešením je spojenie týchto úverov do jedného pomocou refinancovania.

 

img



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies