Spotrebiče Whirlpool budú komunikovať s Apple Watch

NETKY.SK • 9 Január 2018, 06:00 • 2 min
Spotrebiče Whirlpool budú komunikovať s Apple Watch

NEW YORK - Americký výrobca bielej techniky, koncern Whirlpool, v pondelok oznámil, že od začiatku roka 2018 aktivuje funkciu Apple Watch vo svojich domácich spotrebičoch.

slovakia

left justify in out

To znamená, že spotrebitelia budú môcť na diaľku komunikovať prostredníctvom inteligentných hodiniek Apple Watch s elektrospotrebičmi značky Whirlpool, od rúr, cez umývačky riadu po sušičky a ďalšie. V prvom kole aktivuje koncern túto funkciu u viac ako 20 typoch spotrebičov.

 

"Prinášame intuitívnu technológiu a funkčnosť do kategórie domácich spotrebičov," povedal Brett Dibkey, viceprezident pre stratégiu. Inovácie smerom k tzv. inteligentným domácnostiam sú podľa jeho slov súčasťou stratégie firmy.

 

"Naši spotrebitelia sú sofistikovaní a očakávajú, že ich spotrebiče budú fungovať inteligentnejšie, nie ťažšie," dodal. Whirlpool v separátnej správe uviedol, že spolupracuje so spoločnosťou Honeywell International, aby zákazníkom umožnil pripojiť inteligentné spotrebiče Whirlpool k termostatom Honeywell.

 

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies