Spôsobí najnovšia práčka od LG revolúciu v praní?

NETKY.SK • 6 Január 2015, 17:00 • 2 min
Spôsobí najnovšia práčka od LG revolúciu v praní?

LAS VEGAS – Kórejská spoločnosť LG predstavila tento týždeň na veľtrhu CES 2015 v Las Vegas svoju najnovšiu práčku. Spôsobí tento vynález prevrat na trhu alebo skončí v slepej uličke?

slovakia

left justify in out

Najnovšia práčka od LG nesie názov Twin Wash System a je presne tým, čo napovedá už jej pomenovanie. V tejto práčke môžete naraz prať až v dvoch bubnoch, keďže naspodu je ešte jeden menší, ktorý je umiestnený horizontálne. Odteraz už nebude treba prať zvlášť biele a farebné.

Kórejská spoločnosť tiež pridala špeciálne nové predné vkladacie dvierka, ktoré sú naklonené v 6-stupňovom uhle a sú umiestnené zhruba o 3 cm vyššie ako pri iných práčkach, aby sa uľahčila manipulácia s bielizňou. Nová práčka prichádza s technológiou zvanou TurboWash, pomocou ktorej strieka čistiaci prostriedok priamo na prádlo. Umožnujú to dve vysokotlakové trysky, ktoré tým šetria vodu a celková doba prania sa tým skracuje.

Okrem toho je táto práčka prešpikovaná technológiami, keď ju môžete tiež pripojiť na wifi, čo vám umožní jej ovládanie na diaľku a sama vám pošle upozornenie, keď je vaša bielizeň vypratá.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona